Coureur Espresso - Ambachtelijke koffie

KOFFIE OP KANTOOR

Verwen klanten en medewerkers


Koffie blijkt niet alleen een belangrijke, positieve bijdrage aan het imago van bedrijven te leveren, het leidt ook tot productief en gemotiveerd personeel. Briljante oplossingen en geniale ingevingen ontstaan allemaal bij een kop goede koffie. Zowel achter het bureau als bij de koffiecorner.

WAAROM KIEZEN VOOR COUREUR ESPRESSO?

1.

OP MAAT


Bonen op het werk is een trend die alleen maar zal groeien. Grootmoeders Koffie levert volautomatische espressotoestellen. Met één druk op de knop een heerlijkse espresso. Voor vergaderingen zijn er professionele koffiezetsystemen met thermossen.


2.

ASSORTIMENT


Een compleet gamma gaande van koffie, thee, soep, bekertjes, melk, suiker, koekjes tot chocolaatjes. Eén adres voor al jouw warme dranken en serviceproducten.


Alles voor de ideale pauze.

3.

VLOTTE SERVICE


Professionele klanten contacteren we periodiek om bestellingen te noteren. Probleem? Laat het ons weten en we zoeken voor een snelle oplossing.

Leveringen gebeuren zoveel mogelijk door onze eigen chauffeurs, zodat de koffie steeds op de juiste plaats terecht komt.

Een greep uit ons assortiment machines

Pro Barista

Ideale toestellen voor middelgrote kantoren tot 150 koffies per dag. Espressotoestel startend van bonen. Keuze uit verse melk of poeder melk en mogelijkheid tot chocolademelk.


Toestel kan zowel aangesloten worden op waterleiding of werken met waterreservoir.

JURA

JURA Professional koffie-volautomaten zijn de beste keuze waar tussen de 10 en 200 koffiespecialiteiten per dag worden geconsumeerd. Koffiespecialiteiten met één druk op de knop – altijd vers gemalen, niet uit capsules.


Bekijk alle JURA toestellen in de webshop of vraag een offerte aan begeleiding in uw keuze.


De meeste toestellen hebben een waterreservoir van 2, 3 of 5 liter. Toestellen kunnen ook aangesloten worden op de waterleiding.


We hebben toestellen die enkel koffie en heet water kunnen maken of toestellen die ook alle koffie-met-melk bereidingen met 1 druk op de knop kunnen maken.

Bravilor Bonamat

Met de filterkoffieapparaten van Bravilor Bonamat kiest u voor een betrouwbare, duurzame koffiemachine. Wilt u lekkere filterkoffie serveren op kantoor, de bouwplaats of groot event? Een filterkoffiemachine van Bravilor staat voor kwaliteit.


Is het voor een klein kantoor of conferentiezaal met enkele 1000den bezoekers. We hebben een toestel die geschikt is voor jullie.


Bekijk alle compacte Bravilor toestellen in de webshop of vraag een offerte aan begeleiding in uw keuze.